Companie

companie01

 

Award_reddot

Award_design-plus

Award_BBQ

LotusGrill International a fost înființată în 2010 de renumita companie Lotus in timpul dezvoltării LotusGrill-ului patentat în întreaga lume, fiind de atunci o companie independentă a cărei activitate se concentrează pe creşterea constantă a gamei de produse pentru grătar.

Compania mamă Lotus s-a specializat în ultimele patru decenii în producția de articole de uz casnic, de bucătărie, vase şi echipamente barbeque.

La sediul LotusGrill care se întinde pe circa 3.000 mp se găsesc birouri, studiouri de design, hale de producție, spaţii de prezentare și depozite. Stocul are o capacitate maximă de 16.000 dispozitive pentru barbeque pe lângă accesorii şi are o intrare la nivelul solului pentru containere maritime. Un total de 12 de persoane lucrează pentru LotusGrill, tendința fiind în creștere.

De la începutul vânzărilor şi până acum Lotus Grill s-a extins în 25 de ţări. Astăzi una dintre cele mai îndepărtate ţări de export este Australia.

PREMII
LotusGrill a primit mai multe premii renumite. Recent LotusGrill a primit International Barbeque Award, Red Dot Design Award si Design Plus Award.